Je gebruikt een oude browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu
Maarten Nauw

Jouw donatie helpt

In lijn met het landelijke beleid om het coronavirus af te remmen, heeft de Oude Kerk haar deuren 13 weken gesloten moeten houden. Ook nu we weer open zijn, kunnen we minder bezoekers verwelkomen. Dat raakt ons hard: de Oude Kerk genereert 80% van de inkomsten zelf, waarvan een groot deel bestaat uit de opbrengst van verkochte tickets. Die inkomsten zijn voor een groot deel weggevallen.

De Oude Kerk kan maar in zeer beperkte mate een beroep doen op de steunmaatregelen vanuit de overheid. Dat betekent dat we nu aanspraak moeten doen op de reserves die we afgelopen jaren hebben opgebouwd.

Als trotse eigenaar van het oudste gebouw van Amsterdam, betekenisvol museum en eigenzinnig kunstinstituut vragen we jouw steun. Met jouw bijdrage kan kunst weer schitteren, muziek weer klinken en erfgoed levend blijven in het oudste gebouw van de stad.
Alvast bedankt!
Selecteer het bedrag dat je zou willen doneren:

Laat je gegevens achter, zodat we je kunnen bedanken (optioneel)

Ticket support