Je gebruikt een oude browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu
Maarten Nauw

Conversations

In ‘The World After: Conversation Pieces’ reflecteren we op de impact van het coronavirus én blikken we gezamenlijk vooruit op de toekomst van de wereld, samen met kunstenaars, schrijvers en denkers

Conversations: Stéphanie Saadé x Nat Muller:

Deze avond gaat kunstenaar Stéphanie Saadé in gesprek met curator Nat Muller, onder meer over hoe haar perspectief wordt beïnvloed door de situatie in haar thuisland Libanon. Werk van Saadé is te zien in The World After. Nat Muller stelde de tentoonstelling Trembling Landscapes samen, die momenteel in Eye te zien is. Voertaal: Engels

Conversations: Aimée Zito Lema x Mister Motley (Kunst is Lang):

Deze middag vindt een opname plaats van Kunst is Lang, de podcast van Mister Motley. Luuk Heezen gaat in gesprek met Aimée Zito Lema, die in 2021 een tentoonstelling in de Oude Kerk heeft. Ook maakte ze een bijdrage voor The World After.

Conversations: Leesgroep ‘Hoe nu verder?’ x Mister Motley:

Deze avond wordt verzorgd door online kunstmagazine Mister Motley. Samen met de redactie bespreken we een tekst over de toekomst, speciaal voor dit project geschreven.

Conversations: Jeanne van Heeswijk x Architectural Design department, Rietveld

Deze avond wordt verzorgd door kunstenaar Jeanne van Heeswijk, die in haar werk het lokale radicaliseert. Samen met de afdeling Architectural Design van de Gerrit Rietveld Academie gaat ze aan de slag met de mensen, de buurt en de omgeving van de Oude Kerk.

1. kies je ticketsoort

• selecteer je tickets
    Aantal
    Subtotaal