U gebruikt een oude browser!

Update uw browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu
Maarten Nauw

contemplatieve wandelingen

Vanaf 15 april gaan de deuren van de Oude Kerk open op een kier voor een serie contemplatieve wandelingen. Deze zijn bedoeld om je even af te leiden van corona, lockdowns en besmettingscijfers. Wandelend door de kerk wordt je meegenomen doorheen zeven eeuwen geschiedenis en zie je nieuwe kunst.

Bij binnenkomst krijg je een kop warme thee, want in de kerk is het even koud als buiten. Onderweg kom je de nieuwe installatie van Aimée Zito Lema tegen en kun je een kaarsje opsteken. Er wordt geen entree geheven, een donatie is in deze tijd van harte welkom. Mensen van de Oude Kerk staan in de kerk open voor een gesprek, lang of kort.

Er is beperkte capaciteit. Per tijdsslot van een half uur kunnen maximaal 4 bezoekers de wandeling in de kerk maken (exclusief kinderen tot 12 jaar uit hetzelfde huishouden).

1. Maak hier je reservering

Bij wijze van catalogus bij de tentoonstelling is een gedichtenbundel in oplage uitgegeven. Als je deze optie kiest, ontvang je de bundel bij aanvang van je bezoek.

• selecteer je tickets
    Aantal