Je gebruikt een oude browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu
Fotograaf: Gerrit Scheurs

publieksprogramma

Je kunt hier een publieksprogramma selecteren. Deze tickets zijn enkel geldig met een entreeticket. Selecteer bij de volgende stap jouw entreeticket.

1. kies je ticketsoort

• selecteer je tickets
    Aantal
    Subtotaal
  • come closer € 3,00
    € 3,00

Come Closer is een reeks van vier intieme vrijdagavonden, waar bezoekers en kunstenaars de sonische ruimte van de Oude Kerk verkennen met dans, performance en deep listening oefeningen. Come Closer is ontwikkeld in relatie tot het werk van Janet Cardiff en George Bures Miller en is gecureerd door Radna Rumping.

• silence € 3,00
    € 3,00

In de vroege morgen is de Oude Kerk een meditatieve oase in de stad, met een enerverende zonsopkomst die licht door de hoge kerkramen werpt. Op dit vroege tijdstip kun je genieten van het muziekprogramma Silence, dat een contemplatief contrast vormt met het hectische stadscentrum.

• Totaalprijs